Celebrate Box

Een bomvolle box met een dag beschrijving, materiaal en aankleding om er thuis een onvergetelijk feest van te maken! 

De Celebrate box is een compleet feestje in een box! Van Ballonnen tot alles wat je nodig hebt voor het door jouw gekozen thema. Met een duidelijke dag planning, wordt het ook voor papa en/of mama een onvergetelijke dag! 

 

Liever het feestje ergens anders vieren? Klik hier!

Behendigheid, sportief, spannend

Lasergamen

Lasergamen, maar dan nog net iets lekkerder.. ohm leuker!

Ga jij de strijd aan tegen je eigen vrienden of spelen jullie liever als team tegen een ander feestje? (alleen bij voldoende aanmeldingen).

VS: Jullie gaan de strijd aan tegen een ander kinderfeestje. Het doel is de grote kist bemachtigen/ verdedigen en naar jullie eigen kant te veroveren. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot want de tegenpartij heeft precies het zelfde doel!

Single: Verzamel zoveel mogelijk gevulde jutezakken die verstopt liggen. Heb je er een te pakken? Breng hem dan zo snel mogelijk naar het basis kamp! Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot want je speelt tegen jouw vrienden. Wie haalt de meeste Jutezakken binnen? Uiteindelijk is de gevonden schat voor jullie... Dat wordt smullen!

6 - 12

Leeftijd

8+

Aantal kinderen

€10,50

Binnenkort te boeken! 🙂
Uitdagend, doorzettingsvermogen, sportief, spannend

Kamp van Celebrate Events

De kinderen komen aan op locatie. Daar ligt de ipad verstopt die opeens heel hard af gaat. Er is een missie! En deze missie moeten ze binnen 60 minuten oplossen. Tijdens de missie moeten ze alle spullen die signalen kunnen afgeven inleveren. In ruil daarvoor krijgen ze een rugzak met daarin een bandana. Natuurlijk moet het wel duidelijk zijn dat zij een eenheid vormen.
Nadat ze de bandana hebben versierd, is het tijd om de missie te starten. De kinderen gaan in een rij staan en ontvangen allemaal twee strepen op hun gezicht en een militaire rugzak.
Het is de bedoeling dat ze op zoek gaan naar de kist die is gedropt in de area van de vijanden door de helikopter. Maar waar ligt die kist? Om daar achter te komen leggen ze een parcours af: Kruipen onder een leger net. Slepen met banden, kompas lezen, hout sprokkelen en het oplossen van verschillende puzzels.

6 - 12

Leeftijd

8+

Minimaal aantal kinderen

€10,50

Binnenkort te boeken! 🙂